Banner


ShoutMix chat widget

memandang wajahmu .

November 2, 2010

petang yang indah lagi mendamaikan jiwa . ecececee . memang lah indah lagi ceria kan , dah sampai uma, heaven lah sebulan neh . cuti sem weyhh cuti sem . hahaa .
final exam hari tuh tamat pada jam 1430 hari isnin di dewan gemilang . muka bahagia keluar dewan , tapi tipu sebenarnya . memang bahagia , tapi paper last agak serabut jugak lah :(
takpelah , ade rezeki insyaAllah ok kowt . hm hm . * tetiba emo plak , tajuk kemain jiwang lagi , huhuu .

this pictures will story everything to youu lah , lets see ^^




* sayangku . die neh memang tak pernah jumpe webcam agaknye , hahaa .
sayang sayang , tak mao marah ekk . awak nampak sangat sangat comel :')




* Dr. Yaz , i adore you . muah muah . thanks sebab komen dan ketulusan hatimu.
I LOVE THE WAY YOU TREAT ME :')




* APEHAL KAN ? hahaa , biarlah ! sekarang mood nak pink jambu macam perempuan lembut lembut gituu . comel kan background tuh ? hehee .

2 JEBON komen.:

*Farahouri~ said...

oit2 da abes exam ke..ampeh..haha..mode jelous okeh ;p

tukang karut. said...

dah lah .
ape brg hbs lambat .
gahahaha :P