Banner


ShoutMix chat widget

drift ke universiti (BAHAGIAN AKHIR) .

November 16, 2010

ceyh tajuk xbley blah . ade plak bahagian akhir ek . HAHA . ok . mari kita mulakan cerita . selepas tamatnya program 3 hari atau tiga hari bersama UKM , menjadi sukarelawan sukan untuk program Health Fiesta , kami dengan pantas dan tangkas mengambil keputusan untuk pulang ke rumah aku di Kelana Jaya sebab kolej tercinta nak pagar semua blok blok , haaaaihhh =.='

ok , jom bantai tidur dulu . lepas habis yang hari ketiga atau hari ke-3 tuh , sepuas puasnya aku bantai tiduuuuur ! dari tengah hari bawa ke pukul 2 bangun kejap message message dengan tercinta sambung tiduuuuur balik sampai pukul 6 ! DASYAT . itulah ungkapan yang mampu rumate aku ucapkan . HIKHIK .
* maaf kak erin kak huda sebab janji nak pegi bilik pas zuhur tapi bantai tidur tak hengat punya . heheheee .

pas maghrib terus kami bertolak ke Kelana Jaya .

sampailah kami ke Kelana Jaya dan berehat rehat . :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

SEMALAM . malas nak tulis tarikh . pandai pandai lah korang teka tarikh semalam . ok ok . nak kasi someone jealous . sapa tuh sape tuh ? KAK ERIN , meh baca meh ! HAHA .

selepas waktu zuhur nak dekat masuk waktu asar , lebih kurang jam 2.30 petang , kami ke Putrajaya . OMG OMG . asyik asyik Putrajaya . HAHA . takpelah . plan ke Putrajaya adalah untuk menghantar kak huda ke rumah kakaknya . selepas itu cadangnya menghantar azie ke Hentian Kajang sebab die nak balik Terengganu dan dijangka bertolak jam 8.30 pm .

kemudian , setelah berjaya menemui rumah kakak kepada kak huda , kami ke ALAMANDA ye KAK ERIN . HIKHIK . kami jalan jalan , kami makan makan , kami tangkap pose sana sini , kami karaoke , kami bersuka ria . JEALOUS TAK ? JEALOUS TAK ? HEHEHEE.

so , mari jeleskan KAK ERIN lagi . hikhikhik .




* buat muka comel plak , lempang kang . nak tak ? nak lempang tak ? HAHA.

* gambooo neh nampak kurus nampak kurus . OMG OMG . tapi bergegar plak -.- HIKHIK . pasan lebey !




* okayy dah , jangan upload gambar gg hitam dalam bilik karaoke . hantuuu punya lighting ! HAHA .

then then then , kami bergerak dari ALAMANDA jam 7.45 pm ! sampai UKM 8.30 pm ! MEMANG GILA AKU DRIFT . TAKUUUUT azie dibuatnya . kasihan azie . azie , minta maaf ye . nak mengejar masa sebab takut terlambat . huhuu .

kendian kendian kendian kendian jumpa abang sayang ketiak busuk baru balik keje terus jumpa mana tak busuuuuuk weyhhhh ! HIKHIK . takdelah , kamu wangi sayang ! errrrmm ! kentut macam booom jer , tapi takpe , saya tetap sayang awak :)) HAHA .


end .

OHHHH terlupa ! terjumpa kawan sekolah rendah dulu ! -DIDIE- :)

3 JEBON komen.:

akuHans said...

rasa nak lempanh la bdk yg microphone td..hahah

@rin @hamad said...

nisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....


arggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..


majuk satu bulan..............!!!!


p/s : npe kai baju kurung??

tukang karut. said...

kak erin ; dah agk dah . haha . eh mane de pakai bj kurung , tuh blaus lah akak ;)

hans ; kau dengki dgn aku kan ? HIKHIK